Training en opleiding in kwaliteit

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Is uw MKB-bedrijf van plan om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te laten opstellen? Als gediplomeerd Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) is Riny Sanders van Stalen Neuzen uw ijzersterke partner hiervoor. Bedenk dan dat u deze stap soms niet kunt zetten zonder een toetsing door een gecertificeerde arbodienst of Hoger Veiligheidsdeskundige (HVK). Stalen Neuzen neemt deze toetsing niet zelf voor zijn rekening. Voor deze wettelijk verplichte toetsing werken we nauw samen met partners die hiervoor gecertificeerd zijn.

 

VCA* certificering

De afkorting VGA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Doel is om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA-certificatie richt zich op bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Stalen Neuzen ondersteunt bij de opmaak van het VCA-handboek en de invoering van de richtlijnen binnen uw bedrijf. Voor de officiƫle certificering schakelen we een geaccrediteerde partner in.

 

ISO- en MVO-certificeringen

Wilt u het kwaliteitssysteem van uw bedrijf een impuls geven? Stalen Neuzen is ook uw sparringpartner voor de uitbreiding van het kwaliteitssysteem met ISO- of MVO-certificeringen.

Voor beide certificeringen geldt dat Stalen Neuzen hierbij intensief samenwerkt met geaccrediteerde partners.